X 

Polițiștii au descoperit o conductă care transporta alcool între Moldova și Ucraina

15 dec. 2019,, 17:32   Societate
4465 1

Polițiștii moldoveni au descoperit într-un garaj din localitatea ucraineană Cociurgan o conductă montată pentru a transporta ilegal alcool din Republica Moldova.

Imediat ce a fost identificat, Angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Odessa au blocat canalul circulației ilegale a alcoolului, informează koresponndent.net, care adaugă că există informații că în rețeaua de contrabandiști ar fi fost implicați și oameni ai legii.

„În garajul unei case din satul Cociurgan a fost depistată o țeavă de plastic, prin care venea alcoolul din Moldova. Potrivit datelor preliminare, în timpul anchetei au fost găsite patru butoaie de plastic, a cîte 250 de litri umplute cu alcool și peste 100 de butoaie goale de plastic cu un volum de 250 de litri”, se arată într-un mesaj al Procuraturii Generale din Ucraina. Descoperirea conductei de alcool vine la cîteva zile după ce în regiunea Cernăuți, polițiștii de frontieră au descoperit o conductă neterminată care urma să folosească pentru a transporta ilegal țigări în România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?