COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Polițiști falși, arestați pentru obținerea a 40.000 de lei prin șantaj (VIDEO)

Polițiști falși, arestați pentru obținerea a 40.000 de lei prin șantaj (VIDEO)

Mai mulți bărbați au amăgit că-s polițiști și au pătruns în apartamentului unui locuitor din Chișinău, de la care au primit prin șantaj 40.000 lei.

Au continuat să-l maltrateze într-o fîșie forestieră.

Astăzi, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în instanța de judecată arestarea acestora.

Falșii polițiști sînt patru indivizi cu vîrste cuprinse între 25 și 34 ani. Aceștia s-au prezentat la ușa victimei ca angajați ai poliției și au declarat că vor percheziționa domiciliul acesteia, pe motiv că ar poseda droguri. Ulterior, aceștia au aplicat violență fizică asupra victimei și au pretins suma de 40 mii lei, după care în prezența acesteia i-au sustras bunuri materiale. Mai mult, indivizii au urcat-o pe victimă cu forța în automobil și au transportat-o într-o fîșie forestieră, unde au continuat maltratarea ei, de asemenea pentru scopul obținerii mijloacelor financiare.


Dacă vinovăția bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 7 ani.

Acțiunile de documentare au fost desfășurate în perioada iunie-septembrie 2019, sub conducerea procurorilor PCCOCS, în colaborare cu Direcția combaterea crimei organizate a Inspectoratului Național de Investigații și Direcția generală urmărire penală a Inspectoratului General de Poliție.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load