Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Poliției de Frontieră: a fost desfășurat în premieră evenimentul dedicat mentorilor

25 mai. 20:40   Societate
2231 0

Ieri, 24 mai 2024, în incinta Sectorului Poliției de Frontieră Costești a fost desfășurat în premieră evenimentul dedicat mentorilor - O zi la frontieră pentru mentori, organizat de Poliția de Frontieră cu scopul de a promova activitatea instituției și de a valorifica contribuția mentorilor în formarea noilor specialiști, notează Noi.md.

Pe parcursul zilei, 17 polițiști și polițiste de frontieră au avut ocazia să prezinte mentorilor lor activitățile zilnice ale Poliției de Frontieră.

Evenimentul a început cu un gest simbolic de recunoștință, în care colegii noștri au oferi flori mentorilor lor, în semn de mulțumire pentru ghidarea și formarea profesională a acestora.

''Au urmat schimburi valoroase de opinii, mentorii avînd oportunitatea să se familiarizeze cu echipamentul, mijloacele speciale și tehnica auto aflate în dotarea Poliției de Frontieră. Un moment deosebit de apreciat, care a adus aplauze și bună dispoziție a fost demonstrația de dresaj canin susținută de colegul nostru Ghenadie și patrupeda Ami, care a încîntat publicul prezent. În cadrul evenimentului, mentorii au fost familiarizați cu particularitățile serviciului în punctele de control și trecere a frontierei de stat și au asistat la un exercițiu de simulare a unei tentative de trecere ilegală a frontierei de stat, ilustrînd profesionalismul și promptitudinea cu care acționează polițiștii de frontieră în astfel de situații", transmite Serviciul Vamal.

Evenimentul a culminat cu o acțiune de patrulare pe apă, ulterior a avut loc ceremonia de înmînare a diplomelor de gratitudine, recunoscînd astfel contribuția valoroasă a mentorilor în formarea și succesul angajaților Poliției de Frontieră.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?