X 
Coronavirus stiri: 8211
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 926

Poliția va fi cu ochii în patru la Soroca

9 iun. 19:30   Societate
3170

Poliţia va asigura ordinea publică la evenimentele cultural-artistice preconizate în Soroca. În legătură cu organizarea iarmarocului „Produs de Soroca” și a festivalului concurs „Fanfara argintie”, care vor avea loc duminică, 12 iunie, în Piața Libertății din municipiul Soroca, cetățenii trebuie să cunoască că, în perimetrul străzilor Independenței și Ștefan cel Mare, în intervalul orelor 10:00 – 11:00, va fi sistată circulația rutieră.

Poliția din Soroca va asigura ordinea publică și circulația rutieră pe perioada desfășurării festivalului. În acest context, oamenii legii solicită atît participanților la eveniment, cît şi tuturor cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine pentru ca acțiunile să se desfăşoare în condiţii optime.

Participanții sînt obligați:

*să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor;

*să se abţină de la acţiuni care pot împiedica desfăşurarea evenimentului şi de la incitarea la astfel de acţiuni;


*să părăsească evenimentul la cererea organizatorului şi/sau a reprezentantului autorităţii administraţiei publice locale ori a organului de poliţie;

*în timpul evenimentului să nu deţină arme, obiecte explozive sau orice substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

Totodată, participanții la eveniment sînt îndemnați, în caz de urgență, să apeleze numărul 112 sau să se adreseze cu încredere celui mai apropiat polițist ori de cîte ori sesizează situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică, astfel încît evenimentele care vor avea loc să se desfășoare fără abateri de la legislație.

Informăm că toate acțiunile ilegale admise în cadrul manifestației vor fi înregistrate și documentate conform legislației.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав