COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția le-a împărțit apă de băut protestatarilor din centrul capitalei

Poliția le-a împărțit apă de băut protestatarilor din centrul capitalei

Poliția le-a împărți apă de băut protestărilor din centrul Capitalei, care au blocat bulevardul Ștefan Cel Mare.

Asta în pofida faptului că unul dintre liderii protestelor, Anatolie Macovei, a criticat oamenii legii, spunînd că aceștia luptă cu veteranii în loc să meargă la Nistru și să lupte cu separatiștii, care iau pămînturile Moldovei. Macovei i-a numit pe polițiști “dunduși”, „pierduți în spațiu” și „prostalani”.

Mesajele cu instigare la ură nu s-au oprit aici. Anatolie Macovei, cunoscut în spațiul public pentru că în 2016 pregătea dezordini în masă, le-a spus polițiștilor, care asigură ordinea publică în timpul protestului, că în zilele următoare va aduce în fața parlamentului “separatiști legați cu capurile astupate”.


„O să vă aducem capurile separatiștilor’, a mai spus Macovei și i-a prevenit pe oamenii legii că, în scurt timp vor fi „acțiuni drastice”.

Precizăm că, în ajun, în presă au apărut informații că acești veterani sînt scoși în stradă de către oamenii lui Vlad Plahotniuc: Andrian Candu, Ilan Șor și Renato Usatîi.

Surse din cadrul Pro Moldova au comunicat pentru evenimentul.md că protestul este organizat de către trei forțe politice, pentru a pune presiune pe Maia Sandu, ca deputații PAS să semneze, joi, proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load