TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Poliția de Frontieră reacționează după dispariția de pe radare a unui avion

Poliția de Frontieră reacționează după dispariția de pe radare a unui avion

Poliția de Frontieră a venit cu unele precizări și detalii pe cazul dispariției unui avion de mici dimensiuni pe teritoriul Republicii Moldova.

„Pe data de 19 iulie curent, către ora 17:45, un avion de mici dimensiuni a traversat sectorul trasnistrean al frontierei de stat moldo-ucrainene în regiunea satului Camarovca. Ulterior, în jurul orei 18:05, avionul a dispărut de pe radare în regiunea localității Cucurizeni, raionul Orhei. În continuare, Poliția de Frontieră va oferi suportul necesar cercetării cazului, prin menținerea unei colaborări și schimb de informații cu grănicerii ucraineni, dar și cu Poliția de Frontieră din România”, se anunță în comunicatul de presă.

Despre trecerea avionului prin regiunea necontrolată a frontierei de stat a confirmat și Serviciul de Grăniceri al Ucrainei.

Conform legii, paza frontierei de stat în spaţiul aerian se efectuează de către Forţele Aeriene ale Armatei Naţionale, în conformitate cu legislaţia în vigoare, şi constă în supravegherea spaţiului aerian, pe timp de pace şi în situaţii de criză, în scop de depistare a încălcărilor frontierei de stat în spaţiul aerian şi de reprimare a acestora".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load