X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Poliția de frontieră investighează cazul unui cetățean ucrainean

4 mar. 12:03   Societate
2791 0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Costești efectuează cercetări în privinţa unui cetățean ucrainean asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere fals.

În weekendul precedent, în Punctul de Trecere a Frontierei Costești, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un ucrainean, în vîrstă de 36 de ani, transmite Noi.md.

La controlul de frontieră, într-un port document aparținînd bărbatului, a fost identificat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, avînd imprimate datele și fotografia tînărului.

Avînd suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat respectivul document prin intermediul unui cunoscut, contra sumei de 8000 de grivne.


Conform procedurilor legale, permisul a fost ridicat și urmează să ajungă în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză. Cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor.

3
3
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?