TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Poliția de frontieră, antrenată în asigurarea ordinii publice la Chișinău

Polițiștii de frontieră alături de alte subdiviziuni subordonate ale Ministerului Afacerilor Interne s-au mobilizat la maxim în vederea asigurării ordinii publice în municipiul Chișinău, aflat în carantină.

Astfel că pentru mai multe echipaje din cadrul Direcției regionale Centru și Direcției echipe mobile ziua începe cu trecerea în revistă a măsurilor de prevenire a răspîndirii pandemiei COVID 19. În cauză, se punctează despre importanța de a verifica respectarea normelor de profilaxie sanitare anti-COVID-19: purtarea corectă a măștii, dispersarea aglomerațiilor și menținerea ordinii publice. Ultimele informări au loc la sediile Inspectoratelor de Poliție, de unde împreună cu polițiștii se patrulează pe anumite direcții și trasee ale municipiului Chișinău.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au depistat un agent economic care a încălcat regimul de carantinare, un tînăr moldovean dat în urmărire națională și alt tînăr, consumînd Canabis. În toate cazurile, reprezentanții IGP au preluat și au documentat pesoanele.

Pînă la excluderea regimului de carantină în municipiul Chișinău, polițiștii de frontieră vor oferi suportul necesar în implementarea prevederilor Dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale pe segmentul de asigurare a ordinii publice în capitală, dar și vor îndeplini întocmai indicațiile trasate în cadrul ședinței pe lîngă ministrul Afacerilor Interne, privind implicarea activă în activitățile de prevenire a răspîndirii pandemiei COVID 19.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load