COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 517

Poliția de Frontieră a venit cu o reacție în urma perchezițiilor efectuate de CNA la Aeroport

29 sep. 2021,, 09:58   Societate
1220 1

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a venit cu o reacție în urma perchezițiilor efectuate de ofițerii Centrului Național Anticorupție și Serviciului de Informații și Securitate, sub conducerea procurorilor anticorupție, la Aeroportul Internațional Chișinău. transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Poliția de Frontieră oferă suportul necesar în cadrul operațiunii comune SIS, CNA, IGPF, Procuratura Anticorupție și reiterează obiectivul instituțional - zero toleranță actelor de corupție!”, a scris IGPF.

Amintim că, la Aeroportul Internațional Chișinău se desfășoară acțiuni într-un dosar de corupție, de către Centrul Național Anticorupție împreună cu Serviciul de Informații și Securitate, sub conducerea procurorilor anticorupție.

Acțiunile de urmărire penală vizează un dosar de corupție legat de estorcarea mijloacelor financiare de către angajații Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în vederea eludării regulilor de control epidemiologic la traversarea frontierei de stat.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X