COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6792
Coronavirus stiri: 7610

Ploile abundente au întrerupt parțial activitatea operatorilor de telefonie mobilă

6 aug. 12:53   Societate
2622 0

Moldova este cuprinsă de ploi puternice cu descărcări electrice. Ceea ce se întîmplă astăzi pe străzi seamănă mai mult cu imagini din filmele despre apocalipsă. Traficul este îngreunat, comunicațiile sînt întrerupte.

Din cauza ploilor abundente din Chișinău, au fost inundate străzile. În capitală, din cauza vremii nefavorabile, a fost întreruptă circulația mai multor troleibuze.

Totuși, acestea nu sînt toate surprizele pe care vremea rea le-a adus locuitorilor Moldovei.Unii utilizatori ai rețelelor de telefonie mobilă au anunțat că au au avut loc întreruperi în legătura telefonică. Ei au scris despre acest lucru pe rețeaua socială Facebook. Oamenii s-au plîns că nu au semnal și nu pot efectua apeluri și trimite mesaje. În plus, utilizatorii nu au putut contacta nici serviciul asistență clienți a operatorului.

La rîndul său, una din companiile prestatoare de servicii a emis o declarație că lucrează deja la înlăturarea defecțiunii.
Reamintim că în ajunul Serviciului Hidrometeorologic de Stat a anunțat un "cod galben" de pericol meteorologic în legătură cu ploile abundente. Avertizarea a intrat în vigoare pe 5 august și este valabilă pînă pe 6 august (ora 20:00).

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽