X 

Platon a vorbit despre proprietățile din care Plahotniuc obține venituri

16 iun. 2020,, 09:13   Societate
10866 3

Controversatul businessman Veaceslav Platon spune că fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc ar deține în Republica Moldova un număr enorm de proprietăți de pe urma cărora are venituri consistente.

„El nu își cheltuie bani de pe conturile de peste hotare. Lui doar din cashul proiectului „Loteria Moldovei”, din care are 50% împreună cu bulgarii, acoperă cumpărarea deputaților. Din acesta, inclusiv, sînt finanțate canalele lui TV”, a declarat Platon la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la tv8.

Potrivit lui, foarte multe proprietăți care îi aparțin lui Plahotniuc îi aduc venituri și acum în interiorul țării.

De asemenea, Platon a menționat că deține dovezi ale faptului că Vladimir Plahotniuc ar fi implicat în furturi în toate întreprinderile statului în cantități deosebit de mari. „Începînd de la „Moldovagaz”, „Moldelectrica”, „Moldtelecom”, „Calea Ferată”, întreorinderile care se ocupă de reparația drumurilor, nimeni nu se ocupă de asta”, a menționat Platon.

Controversatul businessman spune că pentru a „lupta” împotriva lui Plahotniuc, intenționează să creeze și un fond în care să adune bani pentru acest lucru.


să scape țara de „elementele plahotniuciste” pe bani proprii și atrași. „Există investitori. Noi intenționăm să creăm un fond în care vor vărsa bani oamenii, inclusiv cei care au avut de suferit de pe urma acțiunilor lui Plahotniuc pentru ca el să fie cercetat. Investitorii sînt și în țară, și peste hotare. Avem deja o coaliție întreagă.

Sînt atîția oameni care au avut de suferit de pe urma lui Plahotniuc încît ei sînt gata să ofere bani pentru cercetarea și arestarea lui”, a declarat omul de afaceri. Potrivit lui, ar fi vorba de 15 oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?