COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Platon a publicat o poză cu Rem la băiță: Cine o supără pe mămica?

23 sep. 11:30   Societate
3097 2

Controversatul Veaceslav Platon, care s-a adeverit a fi tatăl lui Rem, fiul jurnalistei Natalia Morari, a publicat o fotografie.

În fotografie apare micuțul Rem, așezat într-un lighean. Platon a scris în descriere, trad. din rusă - „Cine o supără pe mămica?”, transmite Știri.md.

Un internaut s-a dat cu părerea, scriind că Rem nu se va bucura de această postare la vîrsta de 18 ani, la care Platon a răspuns: „El va fi un băiețel deștept”.

„Ca și tăticul”, a răspuns alt internaut.

Amintim că Natalia Morari a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de fiul său și a postat un mesaj.


Știri.md amintește că Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽