Pisoii chișinăuieni în imagini (FOTO)

Pisoii chișinăuieni în imagini (FOTO)

Care ar fi explicaţia popularității spectaculare a pufuleţilor patrupezi?


După cum susţin psihologii, pisicile atrag mai multă atenție decît alte animale datorită cromaticii emoţionale unice, care le caracterizează. Păsările nu sînt pufoase și nu sînt creaturi suficient de tactile, alte animale îi pot speria pe oameni întrucîtva la nivel subconștient din cauza pericolului pe care l-ar putea reprezenta pentru ei, iar pisicile sînt mai inofensive – anume așa le percepem noi.


Oamenii obosesc de politică și de știrile triste, iar atunci cînd pe paginile unor figuri publice serioase sau funcționari din rețelele sociale apar animale de companie, acestea provoacă mai multe comentarii și reacţii de răspuns decît subiecte importante și întrebări de actualitate.


Fotografii cu pisici și clipuri video despre ele prin numărul de viziuni depășesc mereu știrile economice sau politice. Nu este nimic surprinzător aici.


Pînă la urmă, pisicile ne pot relaxa nu numai la nivelul tactil, ci și vizual. Ele sînt, probabil, cele mai drăguțe creaturi, sînteţi de acord?


În acest sens, am avut ideea să postăm o culegere de imagini fotografice din seria de fotografii realizate de Roman Rîbaliov. Aceste fotografii au fost făcute de Roman în timpul numeroaselor sale foto-excursii prin oraşul Chișinău.


Haideţi să ne încărcăm împreună de emoții pozitive cu această selecție pufoasă!


IMG 0078 bw


IMG 0346


IMG 0349


IMG 0352


DSCF1920


IMG 2157


IMG 8510 1


IMG 8515 1


IMG 8539 1


IMG 8651 1


IMG 9198


IMG 9425 bw


IMG 9276


RYB 0803 1


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load