TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pînzari comentează declarațiile lui Năstase: "Speculații și minciuni"

Pînzari comentează declarațiile lui Năstase: "Speculații și minciuni"

„Procurorul general interimar, torționarul din 7 aprilie 2009, Igor Popa, pune la cale o crimă. Acum 40 de minute, acest individ, care era obligat să ia o decizie cu privire la denunțul pe care l-am depus în privința uzurpării puterii în stat de către Plahotniuc și alții, a decis să cheme în biroul său pe un alt torționar, numitul Pînzari”.


Declarația a fost făcută de ministrul de Interne, Andrei Năstase, într-un live pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.


Ex-șeful MAI, Alexandru Pînzari a venit cu o reacție la acuzațiile lui Andrei Năstase:


"E o situație mai mult decît ciudată, aproape că stupidă. Am fost citat pentru ziua de azi în baza materialelor privind presupusa uzurpare a puterii de stat. Azi am mers și am dat declarații pe cazul dat, apoi am văzut în presă că...s-ar pune la cale ceva, nu știu ce.


sînt uluit de faptul cum un ministru lansează în spațiul public speculații și minciuni doar ca să mai aibă un motiv informațional și să fie preluat de presă.


Văd că nici nu se obosește să verifice informațiile mai întîi de toate, să se documenteze cîtuși de puțin.


Regret acest fapt și subliniez odată în plus: Poliția nu trebuie să facă politică, ci să asigure ordinea publică în țară, să prindă infractorii, să fie preocupată de liniștea și siguranța fiecărui cetățean.


Respect Poliția și servesc în continuare Republicii Moldova", a scris Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load