Cazul Șor stiri: 599

Piloții moldoveni eliberați din captivitatea talibanilor se vor odihni gratuit la Soci

6 iun. 2019,, 16:00   Societate
2932 0

Piloții moldoveni, eliberați din captivitatea talibanilor la începutul acestui an, au fost invitați, împreună cu familiile lor, să se odihnească gratuit în această vară la Soci.

Despre acest lucru a anunțat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în urma unei întîlniri cu membrul Consiliului General și de Coordonare al „Delovaia Rossia”, membru al Consiliului Economic al Republicii Moldova-Rusia, Igor Chaika, care a avut loc în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, transmite Noi.md.

Igor Dodon a scris pe o rețea socială că a i-a adus sincere mulțumiri domnului Ceaika pentru contribuția substanțială în eliberarea piloților moldoveni din captivitatea talibanilor, la începutul acestui an.

"Acest gest uman denotă respectul deosebit față de Moldova și cetățenii săi din partea Federației Ruse. O dovadă a acestui fapt este și invitația domnului Ceaika pe care a făcut-o în adresa ambelor familii ale piloților moldoveni de a petrece o vacanță în această vară la Soci, din contul părții ruse. ", a scris Igor Dodon pe rețeaua socială.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?