X 
Preşedintele stiri: 3603

Petru Rotaru este noul șef al Serviciului Fiscal de Stat

29 mar. 10:34   Societate
2518 0

Petru Rotaru este noul șef al Serviciului Fiscal de Stat, după ce demisia Rozalinei Albu a fost aprobată de Cabinetul de miniștri, în ședința de astăzi, 29 martie. Rotaru este membru la Curtea de Conturi.

Premierul Dorin Recean a avut un mesaj pentru noul șef de la FISC.

„Am o solicitare pentru domnul Rotaru, odată ce îl vom susține, să înțeleagă că Serviciul Fiscal de Stat deservește agentul economic și cetățeanul, mai degrabă decât instituțiile statului, pentru că noi trebuie să înțelegem acest lucru. Este clar că ideal, Serviciul Fiscal de Stat trebuie să țină contabilitatea firmelor, asta ar fi ideal. Dar încă nu am ajuns acolo, până acolo, vă rog să conlucrăm cu cetățenii și agenții economici ca lor să le fie ușor să raporteze cifrele pe activitatea lor și să le fie ușor să plătească impozite pe activitatea lor. La fel, ei să înțeleagă care este valoarea impozitelor pentru toată lumea… ”, a punctat Recean.

Petru Rotaru este de fapt cel mai tânăr dintre membri Plenului CCRM. Anterior acestaa fost membru activ al Partidului Liberal, filiala Ialoveni.

2
0
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий