COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Peste 40 de agenți economici s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

12 oct. 17:15   Societate
1826 0

Ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat un șir de acțiuni în vederea verificării respectării măsurilor de sănătate publică.

Astfel, în perioada 7-10 octombrie, au fost inspectați 64 de agenți economici, fiind depistate încălcări la 41 dintre aceștia. Persoanele vinovate au fost amendate de către oamenii legii, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

Potrivit informațiilor, acțiunile s-au desfășurat la acei agenți economici care prestează servicii din domeniul alimentației publice și anume, cluburi de noapte, ringuri de dans, zone de agrement, vizate în prevederile hotărîrilor Comisiei Naționale Excepționale de Sănătate Publică.

De asemenea, s-a stabilit faptul că, aceștia plasează anunțuri de publicitate și invitații la diverse manifestații cultural-distractive, prin intermediul rețelelor de socializare, deși aceasta contravine prevederilor legale.

Potrivit informațiilor, polițiștii vor continua acțiunile de control în mai multe instituții, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției Covid-19.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X