Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Peste 2500 de șoferi, amendați în doar două zile

11 apr. 16:30   Societate
2474

În weekend 57 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate la volan. Potrivit INSP, din aceștia, 6 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică.

Totodată, alți peste 2.500 de șoferi au fost sancționați pentru că au ignorat prevederile regulamentului circulației rutiere.

Cele mai frecvente încălcări depistate de către inspectorii de patrulare rămîn a fi: depășirea limitei de viteză – 1.310 șoferi amendați; nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră - 637 de conducători auto sancționați, încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor – 327 conducători auto amendați, încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor - 95 de conducători auto amendați.

Totodată, pietonii continuă să traverseze străzile în locuri interzise. În weekend 90 de persoane sancționate pentru această încălcare.

De asemenea, în această perioadă, agenții de patrulare au intervenit în 208 cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав