TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

UPDATE: Peste 20 de persoane s-au intoxicat la o nuntă

UPDATE: Peste 20 de persoane s-au intoxicat la o nuntă

UPDATE

16:09 - Doi dintre cei trei copii, care au fost intoxicați la o nuntă din satul Revaca, orașul Sîngera, au fost externați din Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.


Externată a fost și mama unuia dintre micuți. Informația a fost confirmată de către directoarea spitalului, Ludmila Bîrca.

13:18 - La nunta din satul Revaca, orașul Sîngera au fost intoxicate 21 de persoane, dintre care trei sînt copii. Potrivit medicilor, copiii s-ar fi infectat cu microbul intestinal salomela.


Micuții au fost internați la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii pe data de 16 iunie, cu o zi după desfășurarea petrecerii. La aceeași instituție medicală a fost internată și o mamă.


„Maturii au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”. Una dintre persoanele internate este din municipiul Bălți, iar alta din raionul Călărași. Totuși, majoritatea celor internați sînt din satul Revaca și din orașul Chișinău. Printre simptomele manifestate la pacienți au fost voma și diarea”, a declarat medicul-șef al Centrului de Sănătate Sîngera, Elena Albu.


La nuntă în total au fost prezente aproximativ o sută de peroane. Bucatele au fost pregătite de către o firmă de catering din capitală.

10:10 - 26 de petrecăreți de la o nuntă din municipiul Chișinău s-au intoxicat.


Petrecerea a avut loc zilele trecute, în suburbia capitalei Revaca.


Potrivit autorităților municipale, 17 dintre nuntași au ajuns la spital, printre aceștia fiind și patru copii.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load