X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Persoana reținută în dosarul tînărului ucis la Strășeni, eliberată

15 aug. 11:43   Societate
1203 0

Persoana reținută pentru 72 de ore în dosarul tînărului de 29 de ani, găsit împușcat și îngropat într-o pădure de la Strășeni, a fost eliberată de procurori. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de purtătoarea de cuvînt a Procuraturii Generale, procurorul Mariana Cherpec.

„În privința acesteia a fost aplicată măsura preventivă non privativă de libertate sub forma de obligarea de a nu părăsi țara. Precizăm că persoana reținută a fost eliberată dat fiind faptul că aceasta nu a fost implicată direct în săvîrșirea crimei, avînd calitatea de complice la tăinuirea infracțiunii”, a declarat Mariana Cherpec.

În același timp, Inspectoratul General al Poliției susține că a localizat țara în care se află în prezent fiul fostului polițist Ion Stratulat, împușcat mortal în 2011 de fostul sportiv Ion Șoltoianu. Dorin Stratulat este principalul suspect în acest dosar de omor.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a IGP, Diana Fetco, instituțiile competente din țara cu pricina nu au informat deocamdată oficial autoritățile de la Chișinău despre faptul că Stratulat se află acolo.

Zilele trecute, poliția anunța că fiul lui Ion Stratulat, adică nepotul fostului general Nicolae Alexei, a fost dat în căutare internațională pentru localizare, reținere, arest și extrădare.


Amintim că miercuri, 10 august, cadavrul unui tînăr de 29 de ani a fost descoperit îngropat pînă la gît într-o pădure de la Zubrești. Înainte să fie îngropată, victima ar fi fost împușcată de mai multe ori.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав