COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Permis de conducere polonez falsificat, găsit la vama. Cu cît a fost cumpărat

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești – Galați au depistat un șofer care se folosea de un permis de conducere falsificat. Din spusele persoanei documentate, permisul ar fi obținut contra sumei de 600 de euro.

În amiaza zilei de ieri, 15 septembrie, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un conațional de 43 de ani, la volanul unui autoturism de model Mercedes Vito. În cadrul formalităților de control al trecerii frontierei de stat, polițistul de frontieră a avut unele bănuieli privind contrafacerea permisului de conducere. Actul, care ar fi eliberat de autoritățile poloneze, nu corespundea unuia autentic. Cu ajutorul tehnicii speciale au fost constatate mai multe elemente distinctive falsificate.

Despre cele depistate, bărbatul nu a putut explica, însă a declarat că în luna ianuarie 2020 și-a perfectat permisul în Polonia. Pentru serviciile oferite, unui polonez i-a achitat suma de 600 de euro. Cetățeanul și-a continuat deplasarea în calitate de șofer, fiind autorizată intrarea în Republica Moldova, doar după prezentarea permisului de conducere moldovenesc.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD continuă cercetările, în acest sens va fi inițiată o cauză penală pe faptul deținerii și folosirii actelor oficiale false (art.361, al.1 CP al RM).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load