COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6638

Permis de conducere fals, descoperit de vameși în geanta unui moldovean

4 iun. 18:00   Societate
1566 0

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pe numele unui tiraspolean, pornit în Europa cu un document neveridic. Incidentul a fost înregistrat în punctul de trecere Sculeni, în după-amiaza zilei de 3 iunie curent.

Astfel, bărbatul de 36 de ani s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, în calitate de pasager al unei curse Moldova-Belgia. În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au avut unele suspiciuni în privința scopului real al călătoriei și s-a dispus efectuarea unui control suplimentar.

Drept urmare, în geanta de mînă a bărbatului a fost depistat un permis de conducere care ar fi eliberat de autoritățile competente din Republica Moldova, cu semne rezonabile de falsificare.

La audieri, călătorul a declarat că și-a preschimbat permisul de conducere eliberat în stînga Nistrului prin intermediul unui bărbat din Bender, pentru care a achitat 115 dolari americani.

Pe numele tînărului a fost întocmit act de constatare, iar permisul de conducere a fost sigilat și transmis spre examinare. În dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽