COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pericolul pasagerilor care merg cu taxiul în Chișinău

Pericolul pasagerilor care merg cu taxiul în Chișinău

În fiecare zi o mulțime de oameni aleg să meargă cu taxiul prin Chișinău. Doar că de fapt, nu cunosc că mulți dintre ei sînt în stare de pericol, transmite Noi.md.

Cauciucuri uzate, dispozitive de iluminare a farurilor nefuncţionabile, lipsa testării tehnice, unele automobile fiind chiar într-o stare periculoasă pentru transportul pasagerilor, reutilări neautorizate, plăcuţe de înmatriculare ce nu corespund standardelor necesare, lipsa autorizaţiilor necesare efectuării transportului de pasageri, omisiunea eliberării bonurilor fiscale pentru deplasare - acestea sînt doar o parte din încălcările relevate la mașinile de taxi.

Menţionăm că, contolul inopinat înainte de ieșire în cursă, desfășurate de către Poliția Capitalei în colaborare cu Inspectoratul Național de Patrulare și Agenția Națională a Transporturilor Auto (ANTA) continuă.


Astfel, în perioada 11-22 noiembrie 2019, urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au constatat 21 de contravenții, diverse încălcări și abateri de la normele tehnice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load