COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Peretele unui balcon a căzut de la etajul 16 al unui bloc din Chișinău

4 mai. 08:30   Societate
2579 0

Incident la un pas de tragedie, într-un bloc cu 16 etaje, din sectorul Centru al Capitalei. Peretele unui balcon a căzut de la etajul 16 al casei de locuit. S-a întîmplat duminică seara, în jurul orei 22:00.

Locatarii spun că piatra s-a desprins din cauza vechimii blocului, iar acum păsesc pragul casei cu frica în sîn, de teamă să nu mai cadă ceva de sus, transmite Noi.md cu referire la Tv8.md.

Această femeie spune că, aseară, în timp ce servea ceai împreună cu soțul său, a auzit un sunet puternic afară. Locatarii susțin că bucata de piatră ar fi putut să cadă din cauza uzurii blocului, dar și că cineva dintre locatari ar fi putut să o arunce intenționat.

Potrivit localnicilor, acesta este primul incident de acest gen de pînă acum. Nu am reușit să aflăm reacția gestionarului fondului locativ. Nu ne-a răspuns la telefon nici serviciul de presă al Capitalei pentru a afla dacă s-a inițiat sau nu o anchetă în acest caz.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X