COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 604 909   INFECTAȚI 259 202(+154)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6255(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2826
Puterea stiri: 6297
Coronavirus stiri: 7247

Percheziții la un service auto: Polițiștii au descoperit mii de țigarete

29 mai. 15:30   Societate
2430 0

12 mii de țigarete cu timbre de acciz falsificate, 29 de recipiente din masă plastică cu un volum de 25 litri și un alt vas de o tonă, care ar fi umplut cu un lichid cu miros specific de alcool, cîteva cartele telefonice, dar și un caiet cu notițe, au fost depistate pe teritoriul unui centru de deservire auto de la Soroca, în urma unor percheziții. Audiat de oamenii legii, proprietarul, în vîrstă de 52 de ani, a declarat că nu cunoaște nimic, iar acte de proveniență nu are.

În baza încheierii emise de către judecătorul de instrucție din 24 mai curent, ofițerii de investigații și cei de urmărire penală au efectuat percheziții pe teritoriul unui centru de deservire auto din raionul Soroca. Acțiunea face parte dintr-o cauză penală inițiată pentru contracararea contrabandei cu produse de tutungerie.

Astfel, în timpul efectuării percheziție au fost depistate diverse mărci de țigarete care aveau timbrele de acciz falsificate. În total au fost ridicate aproape 12 mii de țigarete, echivalentul la aproximativ 600 de pachete cu țigări. Mai mult, într-o încăpere alăturată au fost identificate 29 de recipiente din masă plastică cu volumul de 25 litri fiecare și un alt vas de o tonă. Acestea erau pline cu lichid incolor și cu miros specific de alcool. Cîteva cartele telefonice, un caiet cu însemnări și alte obiecte care fac parte a procesului verbal, de asemenea au fost ridicate pentru a fi examinate.

Toate bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte la subdiviziunea instituției de frontieră din nordul țării, iar în prezent echipa de lucru examinează toate circumstanțele pentru elucidarea cazului.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽