COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7917
Criza energetică stiri: 532

Percheziții la domiciliul unei șefe implicate în delapidarea CFM

3 iun. 2021,, 11:37   Societate
2255 0

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au dispus efectuarea perchezițiilor la domiciliul fondatoarei și administratoarei unui grup de companii implicate în delapidarea ÎS Calea Ferată a Moldovei (CFM).

Ordonanța de efectuare a perchezițiilor a fost semnată de către procuroara Stela Barbă la 24 mai curent, însă, potrivit surselor ZdG din cadrul organelor de drept, descinderile se desfășoară în această dimineață.

Perchezițiile în acest sens au loc la două săptămîni după ce Ziarul de Gardă a publicat un articol în care a scris despre schemele și persoanele implicate în delapidarea Întreprinderii de Stat Calea Ferată a Moldovei, scheme despre care autoritățile R. Moldova au cunoscut încă din anul 2019, însă nu au intervenit.

Potrivit Ordonanței semnate de procuroara Stela Barbă la 24 mai curent, urmare a acțiunilor de urmările penală s-a stabilit că Irina Objeleanscaia este directoarea SRL „Transcancor” și fondatoare a SRL „TransAlliance Group”.

„PCCOCS confirmă desfășurarea perchezițiilor pe cazul Întreprinderii de Stat Calea Ferată a Moldovei. Investigațiile în cadrul acestui dosar sînt în fază activă, iar cu amănunte vom reveni odată cu avansarea acestora”, a precizat Emil Gaitur, purtătorul de cuvînt al PCCOCS.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X