COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Percheziții la Consiliul raional Criuleni

28 iul. 11:34   Societate
1539 0

Ofițerii de la Centrul Național Anticorupție au descins în această dimineață la Consiliul raional Criuleni, într-un dosar de prejudiciere a bugetului public. Sînt vizate mai multe persoane publice.

Informația a fost confirmată de către Angela Starinschi, purtătorul de cuvînt al CNA.

„Mai multe percheziții se desfășoară, la această oră, la Consiliul raional Criuleni, în care sunt vizate persoane publice, dar și administratorul unei întreprinderi private. Este vorba despre prejudicierea bugetului public, prin intermediul unor companii private de proiectare, folosite în detrimentul întreprinderii municipale de avizare a proiectelor urbanistice. La această etapa au loc acțiuni de urmărire penală pentru întărirea probelor acumulate în cadrul anchetei”, a declarat purtătorul de cuvînt al CNA.

Responsabilii CNA nu au oferit, deocamdată, detalii despre persoanele vizate și dacă au avut loc rețineri sau nu în acest caz.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽