Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1664

Percheziții într-un dosar privind pregătirea dezordinilor în masă

25 noi. 2022,, 09:47   Societate
1672 0

Angajații Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații (INI) și cei ai Direcției generale urmărire penală, în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), desfășoară vineri, dimineață, 25 noiembrie, percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă.

Pe 11 noiembrie curent, au fost desfășurate percheziții în Chișinău și Hâncești, în dosarul privind „pregătirea dezordinilor în masă”, iar în rezultat au fost ridicați peste 250 de mii de lei și alte probe.

„Oamenii legii au temei să bănuiască că banii ridicați au fost acumulați din activități ilicite. Aceștia ar fi urmat să fie folosiți pentru recrutarea, organizarea, transportarea și remunerarea persoanelor instigate spre implementarea acțiunilor de dezordine în masă”, potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale (PG).

Menționăm că prima rundă de percheziții desfășurată la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă a avut loc la 4 noiembrie. A doua rundă de percheziții în acest dosar a avut loc la 11 noiembrie, atunci cînd oamenii legii au ridicat peste 250.000 lei.

3
1
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий