COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Percheziții în nordul țării. Patru persoane au fost reținute

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a Inspectoratului Național de Investigații al IGP, în comun cu cei de la Inspectoratele de Poliție Glodeni și Fălești ale IGP au efectuat 16 percheziții la cîteva persoane implicate în producerea, păstrarea și comercializarea drogurilor pe teritoriul raioanelor Glodeni și Fălești.

În urma operațiunii, de la domiciliile și din automobilele suspecților, au fost depistate și ridicate 1,5 kg de substanțe narcotice în sumă de aproximativ 100 de mii de lei, plante și semințe de cînepă, aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor, trei arme fără acte de proveniență și permise de păstrare, precum și telefoane mobile.

Patru persoane cu vîrste cuprinse între 23 și 35 de ani au fost reținute pentru 72 de ore, iar alte patru sînt cercetate în stare de libertate.

Cercetările sînt continuate. Ofițerii de investigații, în comun cu procurorii Procuraturii raionului Glodeni, examinează toate circumstanțele, precum și obiectele ridicate, în scopul acumulării probelor pertinente și concludente pentru cauza penală.

Dacă persoanele suspecte vor fi găsite vinovate, acestea riscă o pedeapsă cu privațiunea de libertate pe un termen de la 3 la 7 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load