X 

Percheziții în mai multe Penitenciare din țară

24 mar. 12:00   Societate
1876 0

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, în comun cu cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, au documentat activitatea infracțională a două grupuri infracționale specializate în comiterea escrocheriilor în proporții deosebit de mari și circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari.

Astfel, în perioada 9-23 martie, polițiștii și procurorii, cu suportul angajaților Administrației Naționale a Penitenciarelor au efectuat percheziții autorizate la trei deținuți din Penitenciarele nr. 13-Chișinău, nr. 15-Cricova și nr. 17-Rezina.

Din celulele deținuților cu vîrstele de 21, 26 și 34 de ani, oamenii legii au ridicat telefoane mobile, cartele SIM, cabluri de încărcare a dispozitivelor mobile, mijloace bănești în valută euro, un obiect confecționat artizanal pentru transmiterea bunurilor interzise, etc.

Bunurile urmează a fi suspuse examinării.

În continuare se desfășoară acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în activitatea infracțională, precum și identificarea victimelor care au avut de suferit în urma acțiunilor ilegale.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?