COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Percheziții CNA și SIS la Aeroport

29 sep. 10:11   Societate
1604 0

10:14 // Potrivit unor surse, 12 persoane suspectate în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti Covid ar fi fost reținute de CNA și SIS. Informația nu a fost confirmată deocamdată de CNA. Șeful Poliției de Frontieră, Rossian Vasiloi, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care a scris „12...mai urmează”.

08:42 // În această dimineață, ofițerii CNA, SIS și procurorii au descins cu percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău, informația fiind confirmată de către Angela Cibotaru-Starinschi, ofițerul de presă al CNA.

“Sîntem la Aeroportul Internațional Chișinău, unde desfășurăm acțiuni într-un dosar de corupție, împreuna cu Serviciul de Informații și Securitate, sub conducerea procurorilor anticorupție.

Este un dosar complex, pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din Republica Moldova.

Mai exact, investigațiile vizează implicarea unor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti Covid.


Mai multe detalii despre operațiune vor fi comunicate pe parcursul zilei”, notează serviciul de presă al CNA.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X