X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1091

Pe urmele "ȘOR-iceluiu": Avocatul Oleg Spînu reacționează la învinuirile care i se aduc

23 iul. 15:00   Societate
3511 0

Avocatul Oleg Spînu respinge acuzațiile ministrului Andrei Spînu precum că el ar fi „acel Spînu” care i-a avertizat pe cei de la Șor despre „proverca” procurorilor. Solicitat de UNIMEDIA, Oleg Spînu, avocatul fostului adjunct al lui Alexandr Stoianoglo, Ruslan Popov, a declarat că nu cunoaște despre o astfel de înregistrare și nici nu a vorbit cu niciun membru de la partidul Șor.

Acesta a spus că probabil la fel este confundat cu un alt avocat cu numele Spînu.

„Nu, nu am nicio legătură. Domnului Spînu îi urez sănătate, des mă confundă lumea că mai este un avocat Spînu, el la Iași lucrează, des mă sună jurnaliștii pe mine cînd îl caută pe el. Discuția? Depinde ce zice acolo. Nu am vorbit cu cei de la Șor, nu am treabă cu ei”, a spus avocatul.

Președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, a publicat o stenogramă care prezintă o discuție cu un membru Șor și o altă persoană despre faptul că turnătorul ar fi un oarecare Spînu. „Din înregistrarea audio se presupune că anume Spînu i-a informat despre o eventuală „provercă” care urma să aibă loc într-un local unde se întîlneau cei de la Șor. Deci, pînă a fi reținerile se spune că Tauber știa că va fi reținută, iar Spînu le-a explicat problema”, a scris Plîngău pe Facebook și a cerut „marelui dominator să vină cu explicații publice”. Ministrul Andrei Spînu a venit cu o reacție.

Procuratura a deschis dosar după ce Ilan Șor a declarat săptămîna trecută că vor urma rețineri și percheziții cu implicarea mai multor membri ai partidului Șor. „E clar că a fost o scurgere”, a spus Sandu.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав