Pavel Filip a vizitat persoanele rănite în accidentul grav din Ștefan Vodă

Pavel Filip a vizitat persoanele rănite în accidentul grav din Ștefan Vodă

Prim-ministrul Pavel Filip s-a interesat astăzi de starea celor răniți în accidentul rutier care s-a produs noaptea trecută în Popeasca, raionul Ștefan Vodă.


În accident au fost rănite 19 persoane. 6 rămîn internate în spitalul din Ștefan Vodă.


Premierul a discutat cu pacienții, pe care i-a întrebat dacă primesc asistența necesară. Directorul spitalului a menționat că instituția dispune de toate medicamentele, consumabilele și echipamentele necesare pentru tratamentul celor internați. 


Dintre cei 6 pacienți internați, rămîne în stare gravă copilul care și-a pierdut ambii părinți în accident. Premierul a cerut ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să acorde asistența necesară acestuia și să monitorizeze în continuare starea pacienților.


Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, un autocar de pe ruta Chişinău – Zatoka (Ucraina), cu 41 de pasageri la bord, s-a ciocnit violent cu un tractor și cu un automobil în care se aflau trei persoane, inclusiv un minor. În urma impactului, trei oameni  au murit, iar 19 au fost răniți. Circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de poliție.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load