X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Pavel Duganov: "Principalul lucru este să oferim oamenilor energie pozitivă”

21 oct. 2020,, 08:00   Societate
3641 1

Principalul lucru este să dăm oamenilor energie pozitivă.

Despre acest lucru într-un interviu pentru nataliavlassovaalex.blogspot.com a declarat cunoscutul show man, moderator de evenimente, deținător al titlului "Cel mai bun moderator din lume", președintele Fondului de susținere a bisericii ortodoxe din Moldova, deținător al "Ordinului de onoare", Pavel Duganov.

În același timp, el a spus că în curînd va începe din nou ciclul de emisiuni la TV și pregătește alte cîteva proiecte.

Răspunzînd la întrebarea ce "comandă" oamenii mai des: stelele care strălucesc în știri și reviste mereu sau pe cei care pun accent pe calitate, Pavel Duganov a recunoscut oamenii preferă starurile.

"Și nu este nimic în neregulă cu asta. Aceasta face parte din mîndria, mentalitatea noastră, este un lucru destul de așteptat. Cu toții vrem să ne lăudăm, toți vrem ca la noi să fie mai bine decît la alții. Da, recunoașterea este importantă. Acest lucru are importanță atît în ceea ce privește onorariul, dar și în celelalte", - a declarat Duganov.


”Deci, de fapt, trăim în epoca selfie?", a fost el întrebat.

"Da, și ce dacă? Noi, prezentatorii, înțelegem și acceptăm acest lucru. Iată eu, în viitorul apropiat, încep din nou ciclul de emisiuni la televiziune și pregătesc alte cîteva proiecte. Trebuie să fii pe ecran. Dar acesta nu este cel mai important lucru în profesia noastră. Principalul este să oferim oamenilor energie pozitivă", a subliniat Pavel Duganov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав