COVID-19 în MOLDOVA

Patru persoane au achitat amenzi usturătoare pentru că nu s-au izolat

Patru persoane au achitat amenzi usturătoare pentru că nu s-au izolat

Din momentul aprobării hotărîrilor Comisiei pentru Situații Excepționale, poliția din Ialoveni a întocmit 4 procese-verbale și a aplicat amenzi în sumă de 92 500 de lei, cetățenilor ce nu s-au conformat recomandărilor autorităților.

Astfel, patru persoane, domiciliate în raionul Ialoveni, care recent au revenit de peste hotarele țării, au fost sancționate pentru că nu au respectat măsurile de profilaxie.

De asemenea, în urma autosesizării poliției, a fost investigat un caz de încălcare a măsurilor de profilaxie din partea unui agent economic, care își desfășura activitatea cu încălcarea măsurilor instituite de către autorități. În acest caz, persoana juridică, urmează a fi sancționată conform legislației.


La fel, poliția în comun cu medicii au intervenit într-o localitate în care, o persoană revenită din zona de risc, nu respecta regimul de izolare la domiciliu. Astfel, persoana a fost transportată intr-o instituție medicală din mun.Chișinău.

În acest context, poliția solicită repetat cetățenilor, în cazul cînd au revenit dintr-o țară din zona de risc, infectată cu coronavirus, să stea în carantină 14 zile.

Dacă dispuneți de informație despre persoane care au obligația să stea în condiții de carantină, dar nu respectă indicațiile, semnalați autoritățile la numărul unic de urgență 112.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load