COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Patriarhul Kirill l-a felicitat pe Igor Dodon cu ocazia celei de-a 45-a aniversări

Patriarhul Kirill l-a felicitat pe Igor Dodon cu ocazia celei de-a 45-a aniversări

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, i-a transmis cele mai sincere felicitări președintelui Moldovei, Igor Dodon, cu ocazia împlinirii a 45 de ani, transmite Noi.md.

"V-ați dedicat viața muncii în beneficiul Patriei și al poporului moldovenesc. Fidelitatea față de vocație, principialitatea și alte minunatele calități personale Vă ajută cu brio să vă desfășurați activitate de slujire a statului, revendicînd supremația legii și apărînd interesele naționale", a menționat Preasfințitul Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, în mesajul său de felicitare pentru Igor Dodon.

El a exprimat profunda recunoștință șeful statului moldovenesc pentru atenția față de viața Bisericii Ortodoxe din Moldova, tendința spre stabilirea unei interacțiuni pozitive dintre societatea ortodoxă și organele de stat, orientată spre educația spiritual-morală și patriotică a cetățenilor, consolidarea unității și armoniei în țară.


"În speranța continuării conlucrării fructuoase, vă doresc multă sănătate, pace și ajutor de la Dumnezeu în activitatea înaltă și responsabilă în slujirea poporului Moldovei", a subliniat Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, în încheierea mesajului său de felicitare pentru Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load