X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 150
Transnistria stiri: 1458

Pasiunea pentru lumea cifrelor le-a adus locuri de frunte la Olimpiada Republicană la Economie

20 mai. 16:00   Societate
2956 0

30 de elevi au fost premiați în cadrul Olimpiadei Republicane la Economie. Competiția s-a desfășurat la Academie de Studii Economice din Moldova în perioada 17-19 mai și a întrunit 61 de elevi din întreaga țară, notează Noi.md.

În mesajul de felicitare către participanți, Nadejda Dimitrova, șefă de Direcție în cadrul Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, a apreciat pasiunea pe care participanții o au pentru economie, încurajîndu-i să-și continuie traseul academic în acest domeniu și să contribuie la bunăstarea sistemului economic al țării.

Olimpiada Republicană la Economie este rezervată elevilor claselor 10-12, fiind organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane care au loc în perioada 16 februarie – 27 mai 2024.

Premianții ediției din acest an sînt elevi ai unor instituții de învățămînt din raioanele/municipiile: Cahul, Cantemir, Chișinău, Dondușeni, Drochia, Ialoveni, Leova, Soroca.

0
0
2
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав