X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 586
Preşedintele stiri: 3727

PAS califică acuzațiile primarului, Ion Ceban, drept „pur politice și de victimizare”

4 mai. 10:53   Societate
2130 0

Partidul Acțiune și Solidaritate califică acuzațiile primarului, Ion Ceban, drept „pur politice și de victimizare”.

„Este deranjat că nu poate mînca liniștit la restaurantul de pe acoperișul unui hotel de lux din capitală”, a scris PAS, într-un comunicat, după ce primarul a acuzat guvernarea că vrea să compromită forumul social, la care Boris Gîlca era vorbitor, notează unimedia.

„Ion Ceban este deranjat că nu poate mînca liniștit la restaurantul de pe acoperișul unui hotel de lux din capitală sau vrea să redirecționeze atenția cetățenilor și mass-mediei de la faptul că în aceste zile cheltuie 3.506.470 lei din banii publici pentru propriul PR politic?

Instituțiile și organele de drept sînt independente și acționează conform legislației. Acuzațiile lui Ion Ceban sînt pur politice și de victimizare”, a spus PAS.

CNA și procurorii anticorupție desfășoară percheziții acasă la Boris Gîlca și la sediul Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate, condusă de ultimul. Acțiunile de urmărire penală au loc într-un caz de delapidare a fondurilor externe, destinate refugiaților, fiind vizate și alte persoane publice.


„Show-uri cu intrări ca în filmele de la Hollywood deja au plictisit lumea”. Astfel a calificat acțiunile CNA de astăzi în privința lui Boris Gîlca și a altor angajați de la Direcția Sănătate primarul capitalei, Ion Ceban. Acesta spune că sînt 365 de zile în an, dar au ales intenționat ziua de astăzi pentru a compromite forumul social.

6
2
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?