COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Parlamentul organizează un concurs de mesaje video cu ocazia Zilei europene a limbilor străine

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media lansează un concurs de materiale video, cu tema „Contribuția limbilor străine în cariera de succes a tinerilor”, dedicat sărbătorii Ziua europeană a limbilor străine.

Concursul se va desfășura în perioada 17 – 25 septembrie curent. La el vor putea participa tinere și tineri cu vîrsta de pînă la 35 de ani.

Doritorii de a se înscrie în competiție vor înregistra un mesaj video, de maximum un minut, în care vor descrie contribuția limbilor străine în formarea tinerilor. Materialele video vor fi expediate la adresa: cemconcurs@gmail.com și vor fi însoțite de datele de contact ale participantei/participantului – nume, prenume, vîrstă, localitate și număr de telefon. Termenul-limită este 25 septembrie 2020, iar rezultatele vor fi anunțate pe 26 septembrie.

Cîștigătoarele/cîștigătorii primelor trei locuri vor primi diplome de gradul I, II, III și premii, care le vor fi înmînate în cadrul unei ceremonii, desfăşurate la Parlament, pe 28 septembrie.

Mesajele video vor fi plasate pe pagina de Facebook a Parlamentului. Astfel, odată cu înscrierea în concurs, participanta/participantul își exprimă acordul pentru publicarea mesajului pentru a fi votat (apreciat/distribuit/comentat). Organizatorul concursului își rezervă dreptul de a folosi mesajele primite în cadrul concursului în activități de promovare și comunicare.


Ziua europeană a limbilor are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice asupra importanței învățării limbilor străine și valorii tuturor limbilor vorbite în Europa.

Acțiunea a demarat în 2001, an care a fost declarat de Consiliul Europei Anul european al limbilor vorbite. De atunci, la 26 septembrie, în toate cele 47 de state membre ale Consiliului Europei, se sărbătorește Ziua limbilor vorbite.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load