Parcul Valea Trandafirilor se schimbă la faţă

Parcul Valea Trandafirilor se schimbă la faţă

După ce în decembrie a fost inaugurat iluminatul public, astăzi, în Parcul Valea Trandafirilor au început lucrările de reabilitare a aleilor pietonale și de amenajare a pistelor pentru bicicliști.


 Autoritățile promit să încheie lucrările în trei luni. 


"În trei luni vom avea primele rezultate, așa încît în sezonul cald oamenii să se bucure de plimbări în aer liber și de infrastructură modernizată, a menționat pe Facebook, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.


Pentru sporirea securității, siguranței, dar și a confortului vizitatorilor din Parcul „Valea Trandafirilor", autoritățile municipale au montat 300 corpuri de iluminat pe bază de LED. Lucrările au început în vara a.c., și au vizat pozarea rețelelor subterane pe o lungime de 6 km și instalarea a 270 de piloni metalici.


Pe lîngă iluminat, restaurarea aleilor pietonale și a pistelor pentru bicicliști, proiectul de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor" mai prevede și construcția Skateparkului. Costul total al lucrărilor este de 13,7 milioane lei, surse alocate din bugetul municipal.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load