COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Palatul Național „Nicolae Sulac”, nu a mai fost reparat de la deschidere

Palatul Național „Nicolae Sulac”, nu a mai fost reparat de la deschidere

De la darea în exploatare a Palatului Național „Nicolae Sulac”, în anul 1974, în edificiu nu au fost efectuate investiții capitale.

Despre aceasta a anunțat directorul general al Palatului, Andrei Locoman, în cadrul unei întrevederi cu ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici.

Ministrul Educației a efectuat astăzi o vizită de lucru în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, însoțit de secretarul de stat în domeniul culturii, Andrei Chistol.

Oficialii au discutat cu directorul general al instituției concertistice, Andrei Locoman, despre necesitatea efectuării lucrărilor de hidroizolare capitală a edificiului, reabilitarea rețelelor inginerești de canalizare, energie electrică, termoficare, sistem de securitate, modernizarea echipamentelor tehnice, obiectivele propuse pentru anul 2020 etc. În context, oficialii au vizitat spațiile de la demisolul clădirii, unde sînt amplasate rețelele inginerești.


Directorul general al Palatului Național „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman, a menționat că de la darea în exploatare a edificiului, în anul 1974, nu au fost efectuate investiții capitale.

În 2019 a fost elaborat proiectul de „Hidroizolare a subsolului edificiului Palatului Național „Nicolae Sulac” și amenajare a terenului (str. A. Pușkin 21)” și s-a efectuat evaluarea documentației de proiect și a devizului general.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load