COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Ostalep: O ambasadă SUA cît un cartier este cel mai important lucru lipsă în țară?

21 iun. 2019,, 19:10   Societate
3780 9

Astfel de „decizii" prosteşti precum „moratoriul" asupra construcțiilor în Chişinău creează și mai multe probleme decît au fost și nu rezolvă problema principală, în timp ce „moratoriul" menționat nu se extinde asupra oamenilor serioși, de exemplu Statele Unite, care intenționează să-și construiască ambasada în plin centrul Chișinăului, ocupînd un cartier întreg.

Este opinia exprimată de directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct de externe Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.

„Moldoveni, pentru voi un „moratoriu”, dar acesta nu este aplicabil persoanelor serioase. Pe cei deosebit de deştepţi îi informez că nu construiesc nimic, nu am avut şi nu am nici un interes în acest domeniu. Lupt împotriva construcţiilor ilegale cu mai multă eficienţă decît mulţi alţii. Atîta doar că astfel de „decizii" nesăbuite ca un „moratoriu" (fără a se gîndi, fără a se consulta cu cineva) creează și mai multe probleme decît erau și nu rezolvă problema principală. Pentru mine, există puţine autorități în această chestiune, dar pînă cînd nu voi vedea că au fost consultaţi cel puțin Vitalie Voznoi, Sprînceană, oameni pe care îi doare inima pentru acest oraş, voi fi cu siguranță împotriva deciziilor stîngace. Iar Ambasada americană cît un cartier este, desigur, cel mai important lucru care-mi lipsește în țara mea,, fără doar şi poate”, a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa dintr-o reţea de socializare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X