COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ostalep: Moldova nu trebuie împinsă nicăieri, noi singuri vom decide cum să trăim

Ostalep: Moldova nu trebuie împinsă nicăieri, noi singuri vom decide cum să trăim

Moldova nu trebuie îndrumată, să i se spună ce să facă și cu cine să se împrietenescă. Noi singuri vom decide cum să trăim.

Depre acest lucru a declarat directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.

"Nu pot să nu remarc împingerea politicoasă cu umărul de către importantul ambasador occidental. Unde să mai mergem - deși am crezut că deja sîntem acolo. Moldova prin aceasta și diferă de România și Ucraina, că nu este "Europa". Nici NATO. Și nici Rusia. Sîntem așa cum sîntem. Vă rugăm, nu ne împingeți, nu ne duceți, trageți nicăieri. Noi vom hotărî singuri cum să trăim. Vă rugăm, nu e nevoie de acest "ireversibil" și "fără alternativă". Nu se va termina cu bine nici pentru noi, nici mai ales pentru voi. Căci voi înșiși ne-ați învățat "democrația". Acolo, ambasadorul nu vă indică ce să faceți și cu cine să fiți prieteni. Și aici, în Germania, tot nu se practică acest lucru. Așadar, căutați-vă un loc în afara orașului, urmăriți-ne cum trăim și cumpărați produsele noastre. Iată atunci vă vom spune mulțumesc, ura și welcome", a scris el pe pagina sa de pe o rețea socială.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load