X 
Cazul Șor stiri: 599

Ostalep: Iluzia unionismului va fi spulberată în acest an

11 mai. 2018,, 15:38   Societate
4190 5

Analistul politic a declarat acest lucru, menționînd că susținătorii unificării Moldovei și României sînt acum împrăștiați, nu se bucură de încrederea cetățenilor și nu au șanse să obțină funcții de conducere în republică.

El l-a citat în calitate de exemplu pe senatorul român Constantin Codreanu, care, candidînd la șefia primăriei municipiului Chișinău, se contrazice.

- Senatorul român a declarat că Moldova nu are niciun viitor, atunci ce (de ce – nota red.) își dorește să devină primar al Chișinăului (adică promite să-l dezvolte și, prin urmare, îi vede viitorul). Solicitat să comenteze de ce nu are nici 3 la sută, el rîde și spune că în Moldova nu poți crede sondajelor. După care, imediat declară că, potrivit unui sondaj recent, el are la Chișinău peste 55 la sută, adică, deja poți crede sondajelor, a scris Ostalep pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Expertul s-a arătat convins că Primăria este pierdută pentru unioniști și nici în Parlament ei nu vor accede.

- Ziua de 9 Mai a demonstrat atît starea de sprit la Chișinău, cît și în țară. Iluzia unionismului va fi spulberată în acest an. Tovarășii au înțeles acest lucru înaintea tuturor, de aceea următoarea va fi o paradă a fițuicilor, granturilor și fondurilor.


Ignorînd realitatea, ei vor plăti pentru o nouă iluzie. Mine neprevizibile îi așteaptă, a menționat Ostap.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?