Ostalep: Așteptăm panouri pe toate drumurile din Moldova construite de URSS

1 feb. 2018,, 17:00   Societate
10616 20

Autoritățile moldovene, dacă doresc să fie principiale, trebuie să instaleze panouri cu informații despre ajutoarele primite pentru reabilitarea drumurilor nu numai de-a lungul drumurilor reparate cu ajutorul UE sau SUA, ci și pe toate drumurile și clădirile construite de URSS.

Această opinie a fost exprimată de către directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul viceministru de externe Valeriu Ostalep, la emisiunea „Problema principală cu Iulia Fiodorov” («Главный вопрос c Юлией Федоровой»), de la postul de televiziune NTV Moldova.

El a menționat că, în apropierea mai multor drumuri renovate pe banii Uniunii Europene și ai Statelor Unite, au fost instalate panouri informative. „Să punem astfel de semne, panouri peste tot, pe toate drumurile, precum că au fost construite în URSS, pentru că ele au fost construite, de fapt, în timpul perioadei sovietice”, a declarat fostul viceministru de externe.

El a reamintit că în acest caz ar fi necesar să se instaleze astfel de panouri inclusiv pe clădirea Parlamentului, dar și pe aproape toate drumurile, deoarece acestea au fost construite de URSS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?