COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie privind eliberarea lui Filat: Cine încalcă legea ar trebui pedepsit corect

Opinie privind eliberarea lui Filat: Cine încalcă legea ar trebui pedepsit corect

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vladimir Filat, care a fost eliberat înainte de termen din închisoare, a primit cel puțin o pedeapsă, spre deosebire de cei care au fugit, iar aceștia trebuie găsiți și extrădați, deoarece toți cei vinovați trebuie trimiși în judecată.

O astfel de opinie a fost exprimată de deputatul PSRM, Gaik Vartanean, special pentru eNews.

"Omul a meritat să fie pedepsit, și-a ispășit mai mult de jumătate din termenul primit și a fost eliberat după hotărîrea instanței. Acest lucru este normal.


Toți cei care încalcă legea ar trebui pedepsiți corect. Dar cînd la închisoare ajunge o persoană de un asemenea nivel ca Filat, care a mărturisit că a primit mită și asemenea sume, a participat la fraude! El nu era un simplu prizonier, el se simțea rău acolo, trăia în condiții îngrozitoare. Dar nu mi-i jale de el. El a participat la furtul miliardului. Au căzut bănci. Oamenii și-au pierdut afacerile. Ni s-a pus pe umeri timp de 25 de ani rambursarea banilor, pe umerii tuturor pensionarilor săraci. Pe ei de ce nimeni nu-i consolează?”, a întrebat deputatul PSRM.

„Am auzit că eliberarea lui a fost facilitată de șeful interimar al penitenciarului nr.13, un om al ministrului Justiției din guvernul Sandu. El a scris o cerere în instanța de judecată și ea a fost satisfăcută, a fost eliberat înainte de termen. A fost așa sau altfel, vom afla foarte curînd. Filat măcar a primit o pedeapsă, dar cei care au fugit? Iată cine trebuie prins și extrădat. Toți vinovații trebuie să fie trimiși în judecată", a spus Gaik Vartanean.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load