COVID-19 în MOLDOVA

Opinie: "Haideți să ne unim în creare, dar nu în distrugere!"(VIDEO)

Opinie: "Haideți să ne unim în creare, dar nu în distrugere!"(VIDEO)

Cetățenii Moldovei trebuie să se unească în creare, dar nu în distrugere, să se unească nu împotriva cuiva, ci, dimpotrivă, în gînduri bune, în creație, mai ales că există multe astfel de exemple, chiar și în viața noastră de zi cu zi.

Această opinie a fost exprimată de celebrul showman, moderatorul evenimentelor, deținătorul titlului "Cel mai bun tamada din lume", poetul-improvizator, patriotul Pavel Duganov, transmite Noi.md.

El a publicat recent un articol despre o femeie minunată și luminoasă care vinde genți lucrate manual. Aceasta s-a dovedit a fi văduva marelui scriitor moldovean, dramaturg, scenarist Gheorghe Malarciuc.


"Pur și simplu Maria..."- așa s-a prezentat ea și astfel Pavel Duganov și-a întitulat postarea în rețeaua de socializare.

El a recunoscut că nici nu și-a imaginat că postarea sa va provoca o astfel de rezonanță: mai mult de 60 de mii de vizualizări numai pe pagina sa, mai mult de 3 mii de distribuiri, foarte multe comentarii și cuvinte de sprijin.

"Oamenii nu au rămas indiferenți față de această poveste emoționantă. O femeie mică a provocat atît de multe emoții pozitive, a devenit o rază de lumină în viața noastră cotidiană și i-a unit pe toți. M-am gîndit că poate astfel de oameni ar trebui să devină un simbol al faptelor bune..",- a menționat Pavel Duganov.

El a reamintit că astăzi, pe rețelele sociale, unde s-a mutat viața majorității cetățenilor, ne ofensăm unul pe altul cu motive și fără, ne certăm.

”Dar aici este un singur impuls. Numai cuvintele bune, sprijinul și ajutorul real. Zeci de oameni au cumpărat deja genți de la femeie. M-a sunat vestitul muzician Vladimir Petrovici Presneakov și a spus că vrea să cumpere astfel de genți pentru toți membrii familiei sale. M-au sunat din Belarus, Israel, Ucraina", a spus Pavel Duganov.

În opinia sa, acest exemplu ar putea fi urmat și de politicieni, inclusiv de deputați.

"Drumul spre o mie de lei începe cu primul pas. Avem o țară mică. Mulți au plecat. Haideți ca oamenii ca Maria să devină un simbol pentru ca noi toți să fim din nou împreună. Haideți să ne unim nu după listele de partid, nu neapărat împotriva cuiva, ci invers. Să ne unim în gîndurile unor intenții bune", a îndemnat cunoscutul showman.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load