COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6924
Coronavirus stiri: 7690

Opinie: "De ce am devenit mai bogați, dar nu am devenit mai fericiți din cauza asta"

6 sep. 13:15   Societate
1166 2

În ultimii 30 de ani, se pare că am devenit mai bogați, am început să ne îmbrăcăm mai bine, să mergem la odihnă, să cumpărăm mașini scumpe, dar nu am devenit mai fericiți de la aceasta. Înseamnă avem nevoie de hrană pentru suflet.

Această opinie a fost exprimată de către celebrul actor rus de teatru și film, președintele, fondatorul și producătorul general al festivalului ”Хрустальный Источникъ”, Artistul Emerit al Rusiei, Euclid Kyurdzidis, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de Acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Numai atunci cînd în suflet există o armonie, cînd zîmbim acestei vieți. Iar fără muncă pentru suflet, nu putem căpăta această armonie. Iar cărțile, muzica, cinematografia, teatrul, poezia oferă o posibilitate sufletul nostru de a crește. Sufletul muncește și descoperă ceva pentru sine. Am încetat demult să mai învățăm poezii, să înțelegem limbajul poeziei, pentru că am încetat să lucrăm cu sufletul. Iar acest lucru este atît de important. Aceasta înseamnă că am încetat să ne înțelegem, am încetat să ne privim în ochi, să zîmbim, să întindem o mînă unii altora, să ne ajutăm unii pe alții. Pentru că cu cît dăm mai mult, cu atît obținem mai mult. Cu cît golim mai mult vasul, cu atît mai mult există posibilitatea de a pune ceva nou acolo", a subliniat cunoscutul actor rus.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽