Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

Opinie: Moldova-1 are nevoie de o schimbare

12 iul. 2019,, 18:30   Societate
2865 2

Canalul public de televiziune Moldova-1 are nevoie de o schimbare

Această opinie a fost exprimată, pe pagina sa de pe o rețea socială, de binecunoscuta prezentatoare TV, șefa Comisiei pentru mass-media a Consiliului Societății Civile, pe lîngă președintele Republicii Moldova, Elena Levițkaia-Pahomova, transmite Noi.md.

Ea a recunoscut că urmărește canalul Moldova-1 doar în timpul competițiilor sportive.

"Da, pentru mine, ca spectator, emisiunile create acolo nu prezintă interes. Ca pe un profesionist, ei mă uimesc. Există companii de televiziune cu un buget și personal mult mai mici, dar care creează proiecte de un nivel mult mai mare. Cu atît mai mult că Moldova-1 are potențial uman pentru aceasta", a declarat Elena Levițkaia-Pahomova.

"Și astăzi am urmărit o emisie. Am regretat. Acesta nu este un interviu, ci o înțelegere greșită a subordonării, a bazelor jurnalismului, a regulilor de desfășurare a unui talk-show.


1. Președintele este președinte. A nu-l respecta înseamnă a nu-ți respecta țara. Același lucru este valabil și în cazul oricărui demnitar. Doriți să-l "prindeți" – aduceți date.

2. Să-ți rezolvi problemele personale în direct – n-am cuvinte. Directorul unui post de televiziune publică este un angajat care reprezintă interesele întregului popor, nu ale sale personal. Sîntem toți temporari în orice funcție. Trebuie să ai o atitudine calmă față de aceasta.

3. Emisia directă a companiei de televiziune pe care o conduci nu este biroul tău, iar oaspetele nu este subordonat. Respect și din nou respect.
Nu mai am întrebări la propunerea Comisiei parlamentare de profil de a schimba conducerea Moldova-1", a scris binecunoscuta prezentatoare de televiziune.

Ea a spus că va oferi cu siguranță mai tîrziu sintagma cu privire la emisiunile pentru minoritățile naționale enunțată de director la ședința comisiei. „Desconsiderare. Ca și cum noi am fi al treilea picior nedezvoltat. Mîine", a scris Elena Levițkaia-Pahomova.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав