COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: "Acum polițiștii se comportă foarte corect pe drumurile din Chișinău"

Opinie: "Acum polițiștii se comportă foarte corect pe drumurile din Chișinău"

Acum polițiștii se comportă foarte corect pe drumurile din Chișinău și asta îi bucură pe șoferi.

De această părere este directorul unei școlii de șofat extrem, triplu campion al Moldovei la autoslalom, premiant multiplu al competițiilor internaționale, Samir Aliev, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova" de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite Noi.md.

"Observ o astfel de situație și sînt foarte bucuros că acum mașinile de poliție nu stau undeva după colțuri, cu radare. Polițiștii circulă prin oraș și fac ordine, opresc șoferii și-i pedepsesc pentru încălcările concrete depistate. Chiar pe lîngă mine a trecut o mașină foarte scumpă, fără numărul din față. Și imediat din spate "a zburat" o mașină de poliție și a oprit autoturismul. Deseori văd că șoferii sînt opriți și pedepsiți pentru încălcările comise", a menționat Samir Aliev.


În opinia sa, atunci cînd în țara noastră încălcarea regulilor de către șoferi va fi pedepsită în orice caz, toți vor ști că pentru încălcările admise vor trebui să răspundă în cele din urmă.

"Șoferii vor ști că dacă treci la culoarea roșie a semaforului, nu te întorci unde trebuie, atunci undeva neapărat vei fi "prins", oprit și pedepsit. Și se vor teme. Acum șoferi, de regulă, știu unde sînt instalate camere video, încetinesc acolo, iar apoi pornesc brusc și "zboară" cu viteză mare. Și în acest caz, ordine nu va fi niciodată", a subliniat directorul școlii de șofat extrem.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load